Voor kinderen

Wat is Access Bars?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om spanning en stress, oude patronen en kinderpijnen, los te laten.

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen. Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder
te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Hoe werkt Access Bars?

Tijdens een sessie Access Bars lig je volledig aangekleed op je rug. Heb je fysieke beperkingen, waardoor dat niet mogelijk is, dan is het ook mogelijk vanuit een luie stoel te werken.

Tijdens het proces van Bars komen mijn handen steeds op een andere positie op je hoofd te liggen. Daardoor worden de 32 punten op je hoofd heel licht aangeraakt en kunnen de bars gaan ‘lopen’. Hierdoor wordt de overtollige lading van gedachten, gevoelens en emoties, standpunten en overtuigingen ontladen. Daarna wordt de nieuwe setting verankerd, herstructureren noemen we dat. Dat kun je vergelijken met het defragmenteren van een harde schijf op je computer. Doordat er zoveel overtollige informatie is verwijderd, mogen alle stukjes in jou opnieuw op zijn plek vallen en op zijn plek blijven. De oude situatie hoeft dan nooit meer terug te komen.

Dat betekent dat alles wat je loslaat en opruimt, ruimte maakt voor nieuwe ervaringen. Het maakt plaats voor positieve ervaringen en overtuigingen. Hoeveel moois kun jij jezelf gunnen? Hoeveel moois mag jij nog gaan ontvangen?

Wat zijn de resultaten van Access Bars?

‘Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad.
Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.’

Veel mensen ervaren meer ruimte in hun hoofd.

Voor sommige voelt het alsof ze ongelofelijk diep geslapen hebben, voor anderen voelt het zo diep ontspannen alsof ze een heerlijke massage gehad hebben.

Soms zijn fysieke of mentale klachten al direct na één sessie verdwenen.

Deze techniek maakt deel uit van Access Consciousness. Deze tools worden toegepast door coaches en therapeuten over de hele wereld en hebben wereldwijd al vele opmerkelijke resultaten opgeleverd.

Referenties

  • Moeder J. uit Vlijmen, dochter van 10 jaar, na de eerste sessie: ‘Wauw!!! Wat een verschil gisteravond en vandaag! Ze viel zowaar gelijk in slaap en heeft heel de nacht door geslapen …en vanmorgen werd ze met een lach wakker ! Op school ging het ook heel erg goed🤗’ [29-3-2018]
  • Moeder H. uit Schijndel, zoon van 10 jaar, na de eerste sessie: ‘Wat een verschil al na een sessie. Hij komt al anderhalve week vrolijk uit zijn bed. Zijn hoofd is leeg en hij voelt zich zo fijn. Het doet me zo goed om hem zo te zien. Ik voelde het al tijdens de sessie. Ik was zo ontroerd toen Conchita zo met hem bezig was. Ik had de tranen in mijn ogen.’  [28-3-2018]
  • Man M. uit Tilburg: ‘Ik voel me zoveel beter, doordat ik minder spanning voel en minder zorgen.’
  • Vrouw S. uit Elshout: ‘Ik slaap veel beter en ik heb minder hoofdpijn.’

Wat gebeurt er wetenschappelijk gezien?

Neuroloog en Neuro wetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin presenteert zijn Access Bars onderzoek.

Een Acces Bars sessie boeken

Dat kan telefonisch op 06 – 24 68 65 80. Of per mail.

Je bent van harte welkom!