Basisopleiding Nieuwe Opvoedcoach

Opleidings2daagse tot
Overprikkelingscoach HNO

Vrijdag 28 en zaterdag 29 september a.s.
van 9.00 – 18.00 uur
Kosten € 697

 

Herken je dat?

De kinderen van nu zijn intuïtief en helder. Zij weten veel, ze zien veel en ze pikken met hun fijngevoelige antennes veel op uit hun omgeving. Met hun helderheid prikken ze dwars door onze opgebouwde muren en patronen heen. Met hun gedrag dagen ze ons uit onze oude pijn los te laten en ons weer met onze kern te verbinden. Het Nieuwe Opvoeden neemt ouders mee in de vertaalslag naar een opvoeding die past bij het kind van nu. Tijdens deze basisopleiding tot Overprikkelingscoach leer je anders te kijken naar de kinderen van nu, anders te kijken naar het gedrag van deze kinderen en anders te kijken naar opvoeden. Jij mag ouders verbinding en verdieping gaan brengen in het opvoeden, zodat steeds meer kinderen zich gezien en gehoord gaan voelen en zodat er rust en balans komt in de gezinnen van nu. Jij gaat met gezinnen de shift maken naar de vijfde dimensie. Op die manier creëren we met elkaar een betere wereld.

Voor wie is deze basisopleiding bestemd?

Deze basisopleiding is bestemd voor:

  • Bewuste ouders, die niet alleen betrokken zijn bij het opvoeden van hun eigen kinderen, maar graag ook professioneel aan de slag zouden gaan met andere kinderen en hen oprecht willen kunnen zien en horen in wie zij zijn en hun mede-ouders daarin willen begeleiden;
  • (Voormalig) leerkrachten die hebben ervaren dat het onderwijs niet altijd het beste naar boven brengt in de kinderen van nu en die hun energie willen steken in een manier van opvoeden en leven die recht doet aan henzelf en de kinderen van nu;
  • (Ex-) pedagogisch medewerkers die ‘het kind centraal’ in de kinderopvang niet langer willen beschouwen als een holle frase, maar die hun werk met bezieling en vanuit zijnsenergie willen gaan vormgeven;
  • (Kinder-) coaches en therapeuten die de shift naar de vijfde dimensie in willen leren zetten voor de cliënten (ouders en kinderen) in hun praktijk.

De kinderen van nu zijn intuïtief en helder. Hun heldere vermogens liggen aan de oppervlakte. Zij hoeven daar geen moeite voor te doen; het is er gewoon. Waar kinderen wel moeite mee hebben en waar ze jouw steun broodnodig hebben, is hoe ze daar mee om kunnen gaan. Fijn dat jij ouders daarin wilt gaan bekrachtigen.

Wat is het doel van deze basisopleiding? Wat ga ik leren?

Deze basisopleiding bestaat uit 2 dagen.

Dag 1:

Blok 1 Opvoeden in de nieuwe tijd

Blok 2 Halve dag Access Bars Class

Dag 2:

Blok 1 Van overprikkeling naar helderheid

Blok 2: Halve dag Access Bars Class

Na deze tweede dag ga je binnen je opleidingsgroep vier behandelingen uitwisselen, waarover je een reflectieverslag schrijft. Daarnaast ga je vijf cliëntbehandelingen geven, waar je eveneens verslagen over inlevert.

Dag 3: Terugkomdag

Naast meditatie en afstemming, zullen we deze dag gebruiken voor coaching en evaluatie. We bespreken met elkaar de verslagen die gemaakt zijn om continuïteit aan te brengen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Deze dag zullen we feestelijk afsluiten met het uitreiken van de certificaten.

Datum en tijd

Beide dagen starten om 9.00 uur en sluiten af om 17.00 uur.

Wat kost de basisopleiding Het Nieuwe Opvoeden?

Deelname aan deze opleidings2daagse kost € 697,00 exclusief BTW.

Koffie, thee, water en versnaperingen zijn inbegrepen, evenals een fijne verzorgde lunch.
Mocht je willen overnachten, dan is dat voor eigen rekening.

Wie verzorgt deze 2daagse?

Conchita van Dijk

 

 

 

Conchita van Dijk, grondlegster van Het Nieuwe Opvoeden
HBO-pedagoge, spiritueel werker Aurora, healer Meervoudige Merkabatechnieken, Access Bars Facilitator

 

‘Het is mijn missie om ouders en kinderen de weg te wijzen in de nieuwe tijd. Ik vind het geweldig om met ouders en kinderen de vertaalslag te maken naar een opvoeding waarin de kinderen van nu zich gezien en gehoord voelen en beter tot hun recht kunnen komen. Wat fijn dat ik nu ook coaches kan gaan opleiden o met mij samen de inktvlek van Het Nieuwe Opvoeden verder te verspreiden. Ten diepste faciliteren we daarmee Moeder Aarde in deze bijzondere periode, waarin zij met ons samen de shift naar de 5de dimensie maakt. Ik ben intens dankbaar dat ik daar deel van uit mag maken.’

Van oudsher ben ik dansdocente en heb ik in mijn eigen balletschool Podium voor Dans 10 jaar jazzdans- en aerobicslessen verzorgd voor kinderen en volwassenen. In 2006 ben ik als pedagoge afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna heb ik mij 4 jaar verdiept in het werken met kinderen in hun ouderlijk gezin tijdens de opleiding tot Spiritueel werker Aurora. Ik werk als healer met de Meervoudige Merkaba technieken en ben Access Bars Facilitator.

Waar vindt de basisopleiding plaats?

Deze basisopleiding vindt plaats in Rosmalen, nabij Den Bosch, goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Na inschrijving zullen je nadere gegevens hierover toegestuurd worden.

Samengevat

  • Datum: vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2018
  • Tijd: van 9.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Rosmalen (Den Bosch)
  • Kosten: € 697,00 ex BTW
  • Inclusief, koffie, thee, water, versnaperingen en een fijne lunch

Je bent van harte welkom. Reserveer hier je plekje.