Kinderafstemming in het OnlineOpvoedCafé

December cadeaumaand: GRATIS

kinderreadingMaak je je zorgen om je kind?

  • Schuurt het regelmatig tussen jou en je kind?
  • Heeft je kind problemen op school?
  • Of zit het niet lekker in zijn/haar velletje?

€ 10   GRATIS

Direct bestellen >>

Een kinderafstemming voor jouw persoonlijke situatie kost € 10. Deze afstemming vindt plaats tijdens een OnlineOpvoedCafé. Dat is een uitzending via Facebook Live, die voor iedereen toegankelijk is. Wil je graag eerst eens weten en meevoelen hoe dat werkt? Kijk dan gerust eens mee. Iedere woensdag om 14.00 uur vindt het OnlineOpvoedCafé plaats. Bij grotere drukte worden extra uitzendingen ingepland om alle afstemmingen te kunnen verzorgen. Houd onze Facebookpagina in de gaten, dan blijf je op de hoogte.

Uiteraard wordt de afstemming zo gegeven, dat niemand kan zien of horen dat het om jouw kind gaat. Jouw privacy en die van je kind zijn volkomen gewaarborgd. Hieronder lees je hoe we dat doen.

Zó werkt het

Stap 1

Klik op de afbeelding hiernaast en betaal je afstemming via de webshop.

Stap 2

Je ontvangt van ons een email met het verzoek om de foto en gegevens van je kind naar ons te mailen. Je ontvangt van ons een bevestiging zodra jouw foto’s en gegevens goed ontvangen zijn. In die bevestiging staat de datum en tijd van het OnlineOpvoedCafé waarin jouw kinderafstemming behandeld wordt.

Daarnaast staan daarin:

  • Jouw persoonlijke afstemmingsnummer
  • Het geslacht van je kind (jongen of meisje dus)
  • De geboortedatum van je kind

De unieke combinatie van deze gegevens zorgt ervoor dat je 100% zeker weet een afstemming persoonlijk voor jou en je kind bedoeld is.

Stap 3

Ga op de afgesproken datum en tijd naar onze Facebookpagina Inspirerend Opvoeden. Fijn als je ons even een duimpje geeft. Kijk en luister lekker mee en als je jouw persoonlijke afstemmingsnummer hoor, dan weet je dat de afstemming die volgt over jouw kind gaat.

Stap 4

Laat de afstemming even rustig bezinken. Soms komt de boodschap best heftig binnen. Logisch, het gaat tenslotte toch over jouw kind. Laat de boodschap dan even rusten. Luister twee of drie dagen later nog een keer naar de afstemming en dan zul je zien dat de eerste heftige emotie er al vanaf is. Vaak hoor je de boodschap dan alweer anders. Dat is een teken dat er dan al dingen verschoven zijn bij je. Dat is de eerste winst!

Klik hier om je afstemming te bestellen >>

Voor wie is een kinderafstemming geschikt?

​Bekijk hier voor welke kinderen en voor welke ouders onze coaching bedoeld is en over welke opvoedthema’s het zoal kan gaan.

Achteraf nog vragen of even contact hebben?

Heb je achteraf vragen of heb je toch even behoefte aan contact over deze afstemming van je kind?
Dat kan. Bel of mail ons gerust even, dan maken we daarvoor een belafspraak.

De kosten van een belafspraak zijn € 15 per kwartier. ​

Nogmaals even over privacy

Tijdens de Facebook Live worden geen namen genoemd. Jouw naam wordt niet genoemd en de naam van je kind evenmin. Er worden ook geen foto’s getoond, dus niemand weet over wie de afstemming gaat, behalve jij. Jij krijgt van ons een persoonlijk afstemmingsnummer. Aan het begin van de afstemming noemen we de unieke combinatie van: jouw persoonlijke afstemmingsnummer, het geslacht van je kind en zijn/haar geboortedatum. Daarmee heb jij de bevestiging dat de afstemming die volgt over jouw kind gaat.

Klik hier om je afstemming te bestellen >>