Kinderafstemming

kinderreadingMaak je je zorgen om je kind?

  • Schuurt het regelmatig tussen jou en je kind?
  • Heeft je kind problemen op school?
  • Of zit het niet lekker in zijn/haar velletje?

€ 17

Direct bestellen >>

Een kinderafstemming voor jouw persoonlijke situatie kost € 10. Deze afstemming vindt plaats tijdens een OnlineOpvoedCafé. Dat is een uitzending via Facebook Live, die voor iedereen toegankelijk is. Wil je graag eerst eens weten en meevoelen hoe dat werkt? Kijk dan gerust eens mee. Iedere woensdag om 14.00 uur vindt het OnlineOpvoedCafé plaats. Bij grotere drukte worden extra uitzendingen ingepland om alle afstemmingen te kunnen verzorgen. Houd onze Facebookpagina in de gaten, dan blijf je op de hoogte.

Uiteraard wordt de afstemming zo gegeven, dat niemand kan zien of horen dat het om jouw kind gaat. Jouw privacy en die van je kind zijn volkomen gewaarborgd. Hieronder lees je hoe we dat doen.

Zó werkt het

Stap 1

Klik op de afbeelding hiernaast en betaal je afstemming via de webshop.

Stap 2

Je ontvangt van ons een email met het verzoek om de foto en gegevens van je kind naar ons te mailen. Je ontvangt van ons een bevestiging zodra jouw foto’s en gegevens goed ontvangen zijn. In die bevestiging staat de datum en tijd van het OnlineOpvoedCafé waarin jouw kinderafstemming behandeld wordt.

Daarnaast staan daarin:

  • Jouw persoonlijke afstemmingsnummer
  • Het geslacht van je kind (jongen of meisje dus)
  • De geboortedatum van je kind

De unieke combinatie van deze gegevens zorgt ervoor dat je 100% zeker weet een afstemming persoonlijk voor jou en je kind bedoeld is.

Stap 3

Ga op de afgesproken datum en tijd naar onze Facebookpagina Inspirerend Opvoeden. Fijn als je ons even een duimpje geeft. Kijk en luister lekker mee en als je jouw persoonlijke afstemmingsnummer hoor, dan weet je dat de afstemming die volgt over jouw kind gaat.

Stap 4

Laat de afstemming even rustig bezinken. Soms komt de boodschap best heftig binnen. Logisch, het gaat tenslotte toch over jouw kind. Laat de boodschap dan even rusten. Luister twee of drie dagen later nog een keer naar de afstemming en dan zul je zien dat de eerste heftige emotie er al vanaf is. Vaak hoor je de boodschap dan alweer anders. Dat is een teken dat er dan al dingen verschoven zijn bij je. Dat is de eerste winst!

Klik hier om je afstemming te bestellen >>

Voor wie is een kinderafstemming geschikt?

​Bekijk hier voor welke kinderen en voor welke ouders onze coaching bedoeld is en over welke opvoedthema’s het zoal kan gaan.

Of ga hier naar onze Facebookgroep en kijk live kinderafstemmingen terug. 

Recensies

29-3-18 Moeder S. uit Schijndel over kinderafstemming van zoon (6 jaar) en dochter (9 jaar):

‘Wat een mooie afstemmingen en wat herkenbaar. Mooi om te mogen zien en krijgen….
Nu bedenken hoe ik ermee om moet gaan en hoe ik ze kan helpen. Heb voor de jongste alvast een prentenboek besteld over gescheiden ouders! Voor de oudste is het lastiger…, als je hier nog iets op weet dan hoor ik het graag. Echt mooi dit zo terug te horen en nogmaals spijker op z’n kop.’

26-2-18 Moeder C. over kinderafstemming van dochtertje 2 jaar:

‘Prachtig Conchita! Ja heel erg herkenbaar…en ik hoor wat je zegt en weet dat we het dan al heel goed doen met haar. We hebben haar altijd al zelf de grenzen laten aangeven en haar zoveel mogelijk de ruimte gegeven om zichzelf te zijn. We zijn geduldig met haar en zijn zelden boos op haar. Nu bevestigd het door jouw reading mijn gevoel dat ze daar niet goed op reageert. Ze heeft meer aan een knuffel dan een boze blik. We moeten ook veel om haar ondeugd lachen. En we herkennen het voelen allebei als ouders. Het kunnen voelen en eigenlijk verwachten als kind dat anderen ook zo in het leven staan.
Zo zijn wij ook groot geworden en dan niet met de ouders die dat goed konden aanvoelen. Wij hebben die aandacht daarin gemist. En geruststellend wat je zegt dat we haar de rust kunnen voorleven…dat ontbreekt nu een beetje in ons eigen leven omdat we een huis aan het bouwen zijn en we nu in een tijdelijke woning wonen. We missen onze roots…ik mis mijn kruidentuin en het buiten kunnen zijn. Dus verdwijn ik zelf wel wat meer in de buitenwereld. Ik ga er nu meer op letten dat ik tenminste iets vind, ook in deze omgeving en situatie, waar ik zelf rustig en stil van word. Dank je voor deze helderheid. Een groot cadeau. De hele afstemming…prachtig. We zullen al je woorden meenemen in ons leven met onze mooie dochter M.’

23-2-18 Moeder K. over kinderafstemming van dochtertje 7 jaar

‘Hay, ik heb het filmpje net,samen met mijn man, gekeken. En in 1 woord ‘wauw’.
Wat mooi en het klopt ook wat je zegt over haar qua karakter. Ik kan hier zeker weer mee verder.

Super bedankt💐
Fijn weekend’

Achteraf nog vragen of even contact hebben?

Heb je achteraf vragen of heb je toch even behoefte aan contact over deze afstemming van je kind?
Dat kan. Bel of mail ons gerust even, dan maken we daarvoor een belafspraak.

De kosten van een belafspraak zijn € 15 per kwartier. ​

Nogmaals even over privacy

Tijdens de Facebook Live worden geen namen genoemd. Jouw naam wordt niet genoemd en de naam van je kind evenmin. Er worden ook geen foto’s getoond, dus niemand weet over wie de afstemming gaat, behalve jij. Jij krijgt van ons een persoonlijk afstemmingsnummer. Aan het begin van de afstemming noemen we de unieke combinatie van: jouw persoonlijke afstemmingsnummer, het geslacht van je kind en zijn/haar geboortedatum. Daarmee heb jij de bevestiging dat de afstemming die volgt over jouw kind gaat.

Klik hier om je afstemming te bestellen >>