Kinderreading

kinderreading

€ 77

incl. BTW

Direct bestellen >>

Hoe zou dat zijn voor jou en je kind zijn: rust en balans in huis?

​Je gevoelige kind stevigheid en houvast bieden en het moeiteloos helpen zijn of haar weg te vinden in het leven. Weten wat je kunt doen om jouw kind het gevoel te geven dat het zich gehoord en gezien voelt. Moeiteloos omgaan met je boze kind. Weten wat je kunt doen om de boosheid van je kind in goede banen te leiden. Op een manier waarop de boosheid vermindert en uiteindelijk niet meer nodig is voor je kind. Andere manieren aangereikt krijgen om je drukke kind weer rust en ontspanning te bieden. Manieren waarmee je kind wèl kan leren focussen en de rust vindt in zichzelf. Je kind zo leren aanspreken dat je kind veiligheid en vertrouwen voelt om zich niet meer te hoeven verstoppen in dagdromen en afwezig zijn. Een aanpak vinden waarmee je niet meer hoeft te trekken en duwen aan je kind om het daar te krijgen waar jij het graag hebben wilt. Een andere aanpak waarbij je kind graag meewerkt en doorpakt. Je kind zonder inspanning veiligheid en vertrouwen bieden, waardoor het niet meer bang hoeft te zijn dat het niet goed genoeg is. Eindelijk een manier van opvoeden vinden die past bij het kind van nù. ​

Waarom lukt dat nu nog niet?

​De helderheid van de huidige generatie kinderen vraagt ons om onze manier van opvoeden te verdiepen. Een opvoeding gebaseerd op straffen/belonen is bij hen niet toereikend. Aandacht en verbinding zijn sleutelwoorden. Wij mogen voorleven hoe zij vanuit hun hart kunnen leven, hoe zij in verbinding kunnen zijn met zichzelf, met de ander en de wereld om hen heen. Daarmee bieden we hen de kans om in hun kracht te komen, zodat zij hun eigen weg vinden in onze snel veranderende maatschappij.

Wat kun je verwachten van de reading?

In de kinderreading kun je van mij antwoord verwachten op vragen als:

 • Informatie over het karakter van je kind;
 • Waar heeft je kind moeite mee?
 • Wat is er nodig voor je kind om zich prettig te voelen?
 • Wat wil je kind je vertellen?

Uiteraard zijn deze thema’s afgestemd op de leeftijd van je kind. Je krijgt praktische handvatten en concrete tips over wat handig is in de omgang met je kind. De adviezen zijn afgestemd op het nieuwe opvoeden.

Je krijgt bijvoorbeeld inzicht in:

 • de (mogelijke) hooggevoeligheid van je kind
 • waarom je kind zich gedraagt zoals het zich gedraagt
 • wat je kunt doen om je kind het gevoel te geven dat het zich gehoord en gezien voelt
 • tips voor ondersteunende materialen als edelstenen, bloesems, magneten en supplementen

Klik hier om direct je Kinderreading te bestellen >>>

Hoe werkt een kinderreading?

Stap 1

Je stuurt per email 2 foto’s naar me toe:

 • Een recente portretfoto van je kind;
 • Een gezinsfoto, waarop je hele gezin te zien is.

Aan de hand van de portretfoto vertel ik jou wat er in je kind omgaat, wie je kind diep van binnen, in zijn of haar kern is en wat je kind wil zeggen, wat het voelt, wat het nodig heeft.

Aan de hand van de gezinsfoto vertel ik je hoe jouw kind zich in de buitenwereld opstelt. Met welk gedrag het zich handhaaft en waarom het dat op die manier doet.

stap 2

Daarna ga ik je vragen beantwoorden. In de mail met de persoonlijke gegevens kun je me vragen stellen over je kind. Je kunt aangeven waar je je zorgen over maakt of wat je graag zou willen weten. Dat is voor iedereen verschillend. Voel je vrij om een lastige situatie of lastig gedrag van je kind uitgebreid te omschrijven. Deze volgende vragen kunnen hierbij een leidraad zijn. Je hoeft deze vragen niet te stellen of te beantwoorden. Het is alleen bedoeld om je een richtlijn te geven, waar je vragen over kunnen gaan.

 • Waar wil je graag advies over?
 • Wat vraag je je af over je kind?
 • Wat zou je graag willen weten van/over je kind?
 • Waar heeft je kind het lastig mee?
 • Wat zou je je kind gunnen?
 • Wat vind je lastig bij (de opvoeding van) je kind?
 • Wat zijn opmerkingen van je kind waar je je zorgen over maakt?

Stap 3

Alles wat ik voel en waarneem over je kind, schrijf ik in een verslag. Dat verslag stuur ik je per email toe. Neem rustig de tijd om het verslag van de reading te lezen. Soms kan de informatie best wat confronterend zijn en daarom adviseer ik je om de kinderreading te lezen op een moment dat je wat tijd voor jezelf hebt.

Stel je open voor de informatie uit de kinderreading. Een antwoord kan vanuit een andere hoek komen dan je verwacht had. Stel je hier dan toch voor open. Laat de informatie bezinken en geef het de tijd om binnen te komen. Als je voelt dat je persoonlijk geraakt wordt, neem dan even rustig de tijd voor je verder leest. Soms heeft het echt wel even nodig, voordat alle informatie op z’n plek kan vallen.

stap 4

Het verslag van je kinderreading krijg je per mail toegezonden.

Een advies kan soms op een ander punt starten dan je verwacht had. Bijvoorbeeld: je stelt een vraag over het eetpatroon van je kind en je krijgt een advies over knuffelen met je kind. Soms is het nodig om eerst voldoende stevigheid en vertrouwen op te bouwen bij je kind om daarna pas de werkelijke problemen aan te kunnen pakken. Het is altijd belangrijk om bij de basis te beginnen en van daaruit verder te bouwen.

Ouders doen wat ze kunnen en willen niets liever dan het beste voor hun kind. Krijg je dan adviezen over je eigen aanpak, dan komt dat soms hard aan. Leg de reading dan gewoon even weg. Gun jezelf de ruimte om te mogen leren en bewust te mogen worden. Je hoeft niet perfect te zijn. Je mag samen met je kind leren en groeien. Laat de reading een dag of twee bezinken en lees hem dan nog eens door. Dikke kans dat de informatie nu al op een andere manier binnen kan komen. Vaak kun je het dan al veel beter horen en in je opnemen. Zoveel is er dan al verschoven.

stap 5

Heb je achteraf nog vragen over de reading of vind je het gewoon fijn om nog even contact met ons te hebben over de reading? Dat kan. Bel of mail ons gerust even, dan maken we daarvoor een belafspraak.

De kosten van een belafspraak zijn € 15 per kwartier.

Klik hier om direct je Kinderreading te bestellen >>>

Wat zeggen anderen over de kinderreading?

Mama van E. (m): Hoi Conchita, ik ben je helemaal vergeten te bedanken voor je kinderafstemming. De bruikbare dingen heb ik gebruikt en toegepast. Ik kan vol trots zeggen dat mijn dochtertje al een weer een aantal weken volledig zindelijk is. Ik heb geleerd trots op haar te zijn en haar niet klein te houden, dankjewel! Groetjes, Angela, augustus 2017

Mama Ingrid: ‘Wilde meteen even reageren, erg bedankt voor je reading. Erg bijzonder dat je op basis van een foto zoveel verteld dat precies past bij onze R. Klopt zeker dat R. erg gevoelig en kwetsbaar is. Hij loopt snel over van emoties, wat veel spanning oplevert. Je opmerking hem niet te pushen, maar juist op een zachte manier te benaderen, klopt helemaal,maar blijkt best af en toe best lastig. Fijn ook om te horen dat hij vanuit intrinsieke waarden zijn weg gaat vinden, en dat hij ook nu nog niet alles hoeft te kunnen wat ‘normaal’ gesproken wel al gebeurd/kan.’

Mama Carla: ‘Ik ben zo blij met alles wat ik van Conchita geleerd heb. Wat heerlijk dat mijn kind niet meer boos hoeft te zijn. Dat ik hem snap en weet hoe hij in elkaar steekt. Ik weet nu veel beter wat hij nodig heeft en daarmee is er zoveel rust in huis gekomen. Super! Vader R uit Rosmalen: Ik kom graag bij Conchita, omdat ze vaak zo’n heldere kijk op dingen heeft. Dat maakt dat ik zelf ook anders ga kijken en steeds weer nieuwe dingen in mezelf en bij mijn kind ontdek.’

Moeder van Mees uit Rosmalen: ‘Na bijna 3 jaar artsen, psychologen, deskundigen en een ongelukkig kind kwam ik in contact met Conchita. Wat een andere draai kreeg alles. Mijn kind is niet ziek, niet extreem vatbaar en/of rijp voor de kinderpsychiater omdat hij moeilijk luistert, niet eet en slecht slaapt. Hij is hooggevoelig. Met wat super praktische tips en een andere benadering hebben we nu een geweldig manneke van 4 dat graag naar school gaat, leuk met anderen omgaat, geen medicijnen meer slikt voor reflux/maagklachten/obstipatie en klaar is om op z’n eigen leuke manier deze wereld te ontdekken.Wij zijn dankbaar dat we van haar konden leren hoe we onze zoon kunnen ZIEN en BEGRIJPEN.

Klik hier om direct je Kinderreading te bestellen >>>

Wat kan een kinderreading je brengen?

​Neem eens even een momentje en sluit je ogen. Hoe zou het zijn als je je geen zorgen over je kind meer hoeft te maken? Als je weet dat dit kind op zijn of haar pootjes gaat komen en dat jij je kind steeds beter zult begrijpen? Dat je tips en adviezen krijgt over een passende opvoeding voor je kind, zodat jij je kunt ontspannen en jij en je partner steeds meer op één lijn komen over de opvoeding. Wat zou dat plaatje je waard zijn? ​Voor de kosten hoef je het niet te laten: voor nog geen euro per week kies je voor rust en balans voor je kind.

Vind je partner het zweverig?

Tja, dat snap ik wel een beetje.
Maar weet je….? Juist mijn andere manier van werken sluiten bijzonder goed aan bij de kinderen van deze tijd. Het resultaat van een reading zijn altijd concrete adviezen en praktische tips, zodat er weer rust, ontspanning en plezier in huis komt. Ik weet zeker dat jullie er blij van worden als jullie kind stevig met twee voeten op de grond komt te staan. Dat is het altijd waard.

Nog één keer in vogelvlucht

Je kinderreading betaal je in de webshop. Je krijgt van ons een inschrijfformulier voor je gegevens en de vragen/zorgen omtrent je kind. Je stuurt het formulier samen met een porttretfoto en een gezinsfoto retour. Binnen 10 werkdagen* ontvang je van ons je kinderreading. Kies een rustig moment om deze door te lezen. Stel je open voor de tips, adviezen en inzichten.

Klik hier om je kinderreading te bestellen >>