Positiever en bewuster opvoeden vanuit zelfliefde

Yes! Ik doe mee.

* indicates requiredInspirerend Opvoeden will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. Please let us know all the ways you would like to hear from us:


Door mij aan te melden, geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken, zoals beschreven in de privacyverklaring op onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Alle info nog even op een rijtje

Wat vind jij als ouder belangrijk voor jouw gezin? Wat is je doel? Wat wil jij in 2019 voor jouw gezin bereiken? Is dat rust, balans, plezier, ontspanning of….? Voor alle ouders die positiever en bewuster willen opvoeden, start ik komende vrijdag met een nieuw project: Meer en meer in liefde met jezelf.

We gunnen onze kinderen allemaal alle liefde van de wereld. Echter, als jij je eigen hart daarbij vergeet, dan leef je je kind voor dat het zichzelf ook mag vergeten en alleen voor anderen hoeft te zorgen.

De komende weken ga ik jou daarom op vrijdagmiddagen helpen om de shift te maken in je zelfliefde, zodat jij op jouw beurt jouw kind, jouw partner en jouw gezin kunt helpen om meer in liefde te zijn. Wat een rust en ontspanning, liefde en vrijheid zou dat kunnen brengen voor jou en je gezin? Ik gun het je van harte!

Jouw deelname is kostenloos, maar… šŸ™‚

Er zijn geen kosten aan verbonden, maar ik vraag je wel oprecht of je de intentie hebt om hier je tijd en energie in te steken. De tools die ik met je ga delen, zullen niet alleen op korte termijn verschil voor je maken, maar ze nemen je tevens mee in een verandering die enorm kostbaar is voor de rest van je leven. Als je alleen maar voor de snelle oplossing gaat, dan is dit niet het juiste project voor jou. Zoek dan gerust verder naar wat wel met jou resoneert. Doe alleen mee wanneer je werkelijk tijd en energie in jezelf en in je gezin wilt investeren. Ik garandeer je dat het jouw tijd en energie dubbel en dwars waard gaat zijn.

Startdatum: 1 februari a.s.

Komende vrijdag 1 februari gaan we starten. Ik ga je die middag om 14.00 uur helpen om jouw focuswoord te vinden. Het focuswoord geeft de kern aan van jouw verlangen voor komend jaar voor jou en voor je gezin. Daarna geef ik je een praktische tip hoe je dit focuswoord direct moeiteloos kunt inzetten om een positieve impuls aan je gezin te geven.

Deze tool is geschikt voor alle ouders, vaders en moeders. De leeftijd van je kind is niet belangrijk voor deze nieuwetijds opvoedtool.

Handige tips

Wanneer je op Facebook vrienden wordt met mij Conchita van Dijk, dan zie je in je tijdlijn vanzelf wanneer ik live ben. Ook kun je mijn FB-pagina liken. Zet onder het kopje ‘Volgend’ dan meteen even de meldingen aan. Ook kun je aangeven dat je mijn meldingen als eerste wilt ontvangen. Dan krijgt je in je tijdlijn meteen te zien dat ik live ben.

Nog een tip: zorg dat je pen en papier bij de hand hebt. Werk je graag in kleur dan zijn stiften handig. Een mooi schrift of fijn opschrijfboekje is een aanrader. Dan houd je al je aantekeningen en schrijfsels bij elkaar. Gun jezelf de tijd. Lukt dat niet vrijdagmiddag 1 februari om 14.00 uur? Kijk de uitzending dan op een rustig moment terug.

En nog een laatste tip: meedoen is het leukste als je het met iemand kunt delen. Vraag een vriendin, je buurvrouw of de moeder van een klasgenootje van je kind om ook mee te doen. Hebben ze geen Facebook? Dat is geen probleem. De filmpjes komen tevens op onze website te staan. Belangrijk is dan wel om het werkboek aan te vragen (zie hieronder), dan komen de gegevens meteen in het systeem en krijgen ze toegang tot de pagina.

Gratis werkboek

Wil je het bijbehorende werkboekje ontvangen? Geef dan je gegevens aan me door op www.onlineopvoedcafe.nl/liefde. Ik stuur het je voor komende vrijdag toe.

De Nieuwetijds Opvoedtools helpen je om de vertaalslag te maken naar het nieuwetijdsopvoeden. De opvoeding die haarfijn aansluit bij je gevoelige kind. Samen met de Nieuwetijds Opvoedskills en het Nieuwetijds OpvoedKompas vormen zij de basis voor het opvoeden in de nieuwe tijd.

Je bent van harte welkom!

Conchita van Dijk
Ik ben Conchita van Dijk, moeder van 2 prachtige nieuwetijdskinderen van 18 en 15 jaar en tevens pedagoog. Afgelopen jaren heb ik veel gevoeld en ervaren over hoogsensitiviteit en de nieuwe tijd. Zowel bij mezelf als bij mijn kinderen. Alle ervaring die me dat gebracht heeft, zet ik graag in voor jou en je gezin. Heel graag tot vrijdag!