Geplaatst op Geef een reactie

Moe, moe en nog eens moe…!

Vermoeide moeders

Ben jij ook zo ongelofelijk moe? Uitgeput zelfs? Valt het gezinsleven jou soms ook zo zwaar? Iedere dag weer jezelf oppeppen om weer fris en fruitig een nieuwe dag te beginnen? Word jouw lontje korter en korter en baal je ervan als je uit je slof schiet tegen je partner of je kinderen?

Moeder zijn is niet makkelijk. 24/7 in de weer zijn met kinderen, met het huishouden, de boodschappen, eten koken en daarnaast ook nog parttime werken. We lijken wel jongleurs in het circus, die alle ballen hoog moeten houden. Zou jij weleens heerlijk willen ontspannen? Al die ballen even loslaten en even alleen maar tijd en aandacht voor jou? Dat kan nu heel eenvoudig.

Met Access Bars geef ik je weer rust in je hoofd. Tijdens een behandeling kan je lichaam stress en chaos loslaten, zodat jij er weer tegenaan kunt. Als moeder zou je jezelf dat gerust iedere maand een keertje mogen gunnen. Of eigenlijk zou ik beter kunnen zeggen: moeten gunnen. Want: als jij omvalt, wie zorgt er dan voor de kinderen? En voor het huishouden? En voor de boodschappen? Precies. Jij bent onmisbaar voor jouw gezin.

Introductiekorting

En weet wat zo leuk is? Nu kun jij Access Bars uitproberen voor een mooi kennismakingsprijsje. Want tot 1 februari a.s. betaal je geen € 60, maar slechts € 50. Zo, dat is mooi meegenomen, toch? Veel vrouwen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie. Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad.

Wat is Acces Bars?

Access Consciousness™ is een verzameling makkelijke en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, met één doel voor ogen: de wereld veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, hen te versterken, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen.

Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces ontwikkeld, genaamd ACCESS BARS™. Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Met Access BARS laat je een frisse wind door je energiehuishouding waaien. Bovendien lost het ook nog eens oude patronen en vastzittende emoties op, zonder dat het je enige moeite kost. Negatieve gedachten en gevoelens verdwijnen en je zelfvertrouwen groeit. Op naar opvoeden met plezier, gemak en ontspanning!

Je bent van harte welkom. 💚🌞

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.