Vermoeide moeders

Moe, moe en nog eens moe…..?

Ben jij ook zo ongelofelijk moe? Uitgeput zelfs? Valt het gezinsleven jou soms ook zo zwaar? Iedere dag weer jezelf oppeppen om weer fris en fruitig een nieuwe dag te beginnen? Word jouw lontje korter en korter en baal je ervan als je uit je slof schiet tegen je partner of je kinderen?
Moeder zijn is niet makkelijk. 24/7 in de weer zijn met kinderen, met het huishouden, de boodschappen, eten koken en daarnaast ook nog parttime werken. We lijken wel jongleurs in het circus, die alle ballen hoog moeten houden. Zou jij weleens heerlijk willen ontspannen? Al die ballen even loslaten en even alleen maar tijd en aandacht voor jou? Dat kan nu heel eenvoudig.

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN

Access Bars

Met Access Bars geef ik je weer rust in je hoofd. Tijdens een behandeling kan je lichaam stress en chaos loslaten, zodat jij er weer tegenaan kunt. Als moeder zou je jezelf dat gerust iedere maand een keertje mogen gunnen. Of eigenlijk zou ik beter kunnen zeggen: moeten gunnen. Want: als jij omvalt, wie zorgt er dan voor de kinderen? En voor het huishouden? En voor de boodschappen? Precies. Jij bent onmisbaar voor jouw gezin.

Veel vrouwen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie. Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Wat is Acces Bars?

access bars

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om spanning en stress, oude patronen en kinderpijnen, los te laten. Met Access BARS laat je een frisse wind door je energiehuishouding waaien. Bovendien lost het ook nog eens oude patronen en vastzittende emoties op, zonder dat het je enige moeite kost. Negatieve gedachten en gevoelens verdwijnen en je zelfvertrouwen groeit. Op naar plezier, gemak en ontspanning!

Access Consciousness™ is een verzameling makkelijke en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, met één doel voor ogen: de wereld veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, hen te versterken, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen. Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces ontwikkeld, genaamd ACCESS BARS™. Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Hoe werkt Access Bars?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen. Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar. Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Tijdens een sessie Access Bars lig je volledig aangekleed op je rug. Heb je fysieke beperkingen, waardoor dat niet mogelijk is, dan is het ook mogelijk vanuit een luie stoel te werken. Tijdens het proces van Bars komen mijn handen steeds op een andere positie op je hoofd te liggen. Daardoor worden de 32 punten op je hoofd heel licht aangeraakt en kunnen de bars gaan ‘lopen’. Hierdoor wordt de overtollige lading van gedachten, gevoelens en emoties, standpunten en overtuigingen ontladen. Daarna wordt de nieuwe setting verankerd, herstructureren noemen we dat. Dat kun je vergelijken met het defragmenteren van een harde schijf op je computer. Doordat er zoveel overtollige informatie is verwijderd, mogen alle stukjes in jou opnieuw op zijn plek vallen en op zijn plek blijven. De oude situatie hoeft dan nooit meer terug te komen. Dat betekent dat alles wat je loslaat en opruimt, ruimte maakt voor nieuwe ervaringen. Het maakt plaats voor positieve ervaringen en overtuigingen. Hoeveel moois kun jij jezelf gunnen? Hoeveel moois mag jij nog gaan ontvangen?

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Wat kost een Access Bars sessie?

Een sessie voor volwassenen kost € 60 en duurt ongeveer een uur.

Pinnen heeft onze voorkeur. Contant betalen kan ook, maar alleen gepast.

 

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN

Wie zijn wij?

Conchita van Dijk & Diane Govers

Wij zijn Conchita van Dijk & Diane Govers.

Onze missie om ouders en kinderen de weg te wijzen naar een opvoeding gebaseerd op plezier, gemak en ontspanning. Moeders vormen daarin een belangrijke schakel. Zij leven kinderen hun leven voor, kinderen doen dit vanzelfsprekend na. Moeders die ontspannen zijn en goed voor zichzelf zorgen, creëeren ruimte in zichzelf om hun kind werkelijk te kunnen zien. Opvoeden = samen opgroeien.

NU EEN AFSPRAAK MAKEN

Praktijkgegevens

OnlineOpvoedCafé
Metrumhof 11, Rosmalen

(Let op!! De routeplanner stopt een straat te vroeg. Onze straat is een doodlopend hofje met een geel speeltuintje. Download eventueel onze routebeschrijving.)

Afspraak maken

06 – 24 68 65 80

Afspraken zijn mogelijk op de volgende tijdstippen:

  • Maandag: 13.00 – 15.00 uur
  • Dinsdag: 9.00 – 11.00 – 13.00 – 15.00 – 17.00 – 19.00 uur
  • Woensdag: 9.00 – 11.00 – 13.00 – 15.00 uur
  • Donderdag 9.00 – 11.00 – 13.00 – 15.00 – 17.00 – 19.00 uur
  • Vrijdag 9.00 – 11.00 – 13.00 uur
  • Zaterdag 10.00 – 12.00 – 14.00 uur

Bel ons gerust voor meer informatie of een afspraak: 06- 24 68 65 80.

Of laat hieronder een berichtje voor ons achter, dan nemen wij per omgaande contact met je op.

Neem contact met mij op

[contact-form-7 id=”900″ title=”Neem contact met mij op over Access Bars voor vermoeide moeders”]