Geplaatst op Geef een reactie

OnlineOpvoedCafe – vanaf 2018 ook on tour!

Afgelopen zondag is Wijkcentrum Windkracht 5 in de nieuwbouwwijk De Groote Wielen in Rosmalen heropend. Met de hulp van een aantal vrijwilligers is er veel werk verzet om het wijkcentrum weer actief en draaiend te krijgen. Onder meer door de hal van een prachtig nieuw jasje te voorzien. Daarmee is er een warme huiskamersfeer ontstaan. Een prachtige plek voor ons, het OnlineOpvoedCafé, om daar tweewekelijks aanwezig te zijn voor een OpvoedCafé in Rosmalen.

Ouders kunnen daar iedere eerste woensdag van de maand binnenlopen voor een korte themabijeenkomst. Daarnaast is gratis advies en ondersteuning voorhanden. Vanaf 8.30 uur kun je bij ons binnenlopen in Windkracht 5 en daar je vragen stellen o.a over je boze, bange, drukke of gevoelige kind, maar bijvoorbeeld ook over opvoeden, over zindelijkheid, slapen, eten, sociale omgang, hoogsensitiviteit en het nieuwe opvoeden.

Iedere derde woensdag van de maand organiseren we een bijeenkomst rondom een product, een website of een dienst die met opvoeden te maken heeft. Je kunt daar live bij aanwezig zijn, maar we maken ook een opname voor het OnlineOpvoedCafé. Dus ook via Facebook kun je meekijken.

Tot slot organiseren we iedere derde maandag van de maand vanaf 20.00 uur een avond waarin we foto’s van kinderen gaan lezen. Maak jij je zorgen om je kind of zou jij weleens willen weten wat er in het koppie van je kind omgaat? Dat kan. Kom naar Windkracht 5 en breng een recente (papieren!) foto van je kind mee. De entree bedraagt 5 euro p.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.