Oudertraining start maandag 22 oktober a.s.

Lezing maandag 22 oktober van 19.30 – 21.30 uur:

Je gevoelige kind opvoeden
van overprikkeling naar helderheid

Toegang is gratis, wanneer je vooraf je kaartje besteld.
Toegang aan de deur: € 17.

Op maandag 22 oktober a.s. gaan we van start met dè oudertraining voor ouders van gevoelige kinderen. In 5 maanden maken we met elkaar de vertaalslag naar het nieuwe opvoeden, waarin jouw gevoelige, drukke, angstige of boze kind centraal staat. We werken aan de hand van het OpvoedKompas en daarmee leer je 4 nieuwe vaardigheden waarmee je anders leert kijken naar je kind, naar het gedrag van je kind en naar het opvoeden van je kind.
Deze training start met een GRATIS lezing die voor iedereen toegankelijk is. De lezing ‘Je gevoelige kind opvoeden van overprikkeling naar helderheid’ start op maandag 22 oktober a.s. om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Aansluitend kun je je opgeven voor de gehele oudertraining.

Bestel hier je GRATIS toegangskaartje voor de lezing

 

De oudertraining

Kinderen leren het makkelijkst door na te leven wat jij hen voorleeft. Daarom is deze training gericht op het aan jou aanleren van deze vier vaardigheden, zodat jouw kind ze moeiteloos van jou over kan nemen. De training bestaat uit de online oudertraining ‘Opvoeden in de nieuwe tijd, van overprikkeling naar helderheid’, verdeeld over 6 modules. Naar wens aangevuld met persoonlijke coaching en is geschikt voor ouders van gevoelige kinderen in de leeftijd van plm. 4 t/m 10 jaar.
Het doel van deze training is dat je gevoelige kind minder snel, minder vaak en minder lang overprikkeld raakt. Door je op een diepere laag met je kind te verbinden, voelt je kind zich steeds meer gezien en gehoord en kan het steeds meer tot z’n recht gaan komen. De nieuwe aanpak brengt bovendien meer rust, plezier en ontspanning in je hele gezin.
 

BASIS training, € 127 p/mnd

Deze oudertraining is er in drie varianten: een BASIS training, bestaande uit 6 online modules met video’s, powerpoints en pdf-bestanden. Daarnaast is er maandelijks een online vraag en antwoordsessie, waarin je al je vragen in kwijt kunt en jouw ervaringen kunt delen. Deze BASIS training kost € 127 per maand.
 ***

VIP ONLINE training, AANBIEDING € 97 p/mnd

Meest populair en meest gekozen is de VIP ONLINE training, waarin je de online oudertraining en de vraag en antwoordsessies krijgt, net zoals in de basistraining. Bij deze cursus krijg je maandelijks 30 min persoonlijke coaching en afstemming gericht op jouw kind. Bovendien start je deze training met een uitgebreide intake en een persoonlijke fotoreading van je kind, beiden per mail, zodat je een helder startpunt kunt vormen voor jouw gezin en jouw kind waarmee jij de komende weken aan de slag gaat.
 
Daarnaast wordt deze training aangevuld met een maandelijkse bijeenkomst over ondersteunende producten voor je kind. Met o.a. boeken, kaarten, kristallen, bloesems en aan andere materialen hebben we een veelzijdig aanbod gemaakt, waarmee jij je kind kunt helpen om steeds beter in zijn/haar velletje te komen zitten. Deze VIP ONLINE training kost normaal gesproken € 147 per maand, maar hiervoor geldt een AANBIEDINGSPRIJS van € 97 per maand t/m vrijdag 11 oktober 2018. 
***

VIP LIVE training, € 247 p/mnd

Tot slot is er de VIP LIVE training, waarin je de online oudertraining en de vraag en antwoordsessies krijgt, net zoals in de basistraining. Bij deze cursus krijg je maandelijks 90 min coaching in mijn praktijk. Tijdens deze consulten kun je gebruik maken van afstemming op je kind, coaching op je gezin, access bars behandelingen voor je kind en afstemming van de juiste zelfzorgproducten op je kind.
 
Deze training start je eveneens met een uitgebreide intake, maar deze doen we samen in mijn praktijk. Boven krijg je een fotoreading van je kind live in mijn praktijk. Daarmee heb je een helder beeld en concreet uitgangspunt voor jouw gezin en jouw kind waar je de komende 5 maanden mee aan de slag gaat.
Dit wordt aangevuld met 5 maandelijkse coachingssessies van 90 minuten in mijn praktijk èn maandelijks een online informatiebijeenkomst over bijpassende zelfzorgproducten die jouw kind helpen beter in zijn/haar velletje te komen zitten. 

***

Meer informatie

Heb je interesse, maar wil je graag eerst wat meer weten of met mij kennismaken? Dat kan. Ik bied je daarvoor graag een GRATIS kennismakingsgesprek aan van 30 minuten. Bel of app voor je gratis kennismakingsgesprek naar 06 – 24 68 65 80. Of vul hier het informatieformulier in. Je bent van harte welkom!
 
Conchita van Dijk
HBO-pedagoge
 
Betaal je liever in een keer? Dat kan natuurlijk ook. Het levert je een mooie korting op. Je krijgt dan namelijk een maand gratis.