Rust in het koppie van je drukke kind

Herken je dit?

Dat je kind steeds maar weer druk en aanwezig is. Dat het niet aan tafel kan blijven tot iedereen klaar is met eten. Dat het ook in de klas niet rustig op een stoel kan zitten en altijd maar zit te friemelen, te tikken of te rommelen. Dat het zich niet kan concentreren. Dat het andere kinderen in de klas afleidt en van het werk afhoudt.

Dat je daar als ouder commentaar op krijgt van de leerkracht. Dat er gesuggereerd wordt dat je je kind moet laten testen. Dat je kind weleens ADD of ADHD zou kunnen hebben. Dat het je aangeraden wordt om je kind medicatie als Ritalin of Concerta te laten slikken of dat je kind dat wellicht al doet. Dat dat ten koste gaat van de eetlust van je kind. Dat je kind ’s avonds maar niet af kan schakelen. Dat naar bed gaan en gaan slapen problemen geeft. Dat je doet wat je kunt, maar dat je er zelf als ouder soms ook even horendol van wordt en het soms echt even niet meer weet.

Met Access Bars bieden we jou en een drukke kind een krachtige en toch lichte en luchtige aanpak. Hiermee krijgt je drukke kind weer rust in het hoofd. De behandeling is erop gericht alle overbodige spanning en energie in het lichaam van je kind los te laten. Je kind kan eindelijk eens afschakelen en hoeft even helemaal niets meer. Veel kinderen zijn zo opgelucht na een sessie, omdat het weer rustig is vanbinnen, alsof er is opgeruimd en schoongemaakt. Onrust in handen en voeten, benen en armen vallen weg en het lijkt alsof je kind in het niets terecht is gekomen: geen actie, geen prikkels en even geen alertheid meer. De resultaten zijn voor ieder kind weer anders. Veel kinderen zijn minder snel aangebrand, zijn vrolijker en/of slapen beter. Ze krijgen meer ruimte in hun hoofd. Sommige kinderen gaan blij huppelend de deur uit. Hoe fijn is het om dat als ouder te zien?

EEN AFSPRAAK MAKEN

Access Bars

access bars

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om spanning en stress, oude patronen en kinderpijnen, los te laten. Met Access BARS laat je een frisse wind door je energiehuishouding waaien. Bovendien lost het ook nog eens oude patronen en vastzittende emoties op, zonder dat het je enige moeite kost. Negatieve gedachten en gevoelens verdwijnen en je zelfvertrouwen groeit. Op naar plezier, gemak en ontspanning!

Access Consciousness™ is een verzameling makkelijke en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, met één doel voor ogen: de wereld veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, hen te versterken, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen. Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces ontwikkeld, genaamd ACCESS BARS™. Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam. Naast de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Voor kinderen is Access Bars een hele lichte, luchtige manier van werken. Ze hoeven niet te praten, ze hoeven niets te kunnen of te laten. Ze mogen gewoon zichzelf zijn. De overprikkeling die zich soms al jaren in hun lichaam heeft opgestapeld, kan eindelijk losgelaten worden. Dat geeft ruimte, vrolijkheid, plezier en ontspanning.

EEN AFSPRAAK MAKEN

Hoe werkt Access Bars?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen. Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar. Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Tijdens een sessie Access Bars lig je volledig aangekleed op je rug. Heb je fysieke beperkingen, waardoor dat niet mogelijk is, dan is het ook mogelijk vanuit een luie stoel te werken. Tijdens het proces van Bars komen mijn handen steeds op een andere positie op je hoofd te liggen. Daardoor worden de 32 punten op je hoofd heel licht aangeraakt en kunnen de bars gaan ‘lopen’. Hierdoor wordt de overtollige lading van gedachten, gevoelens en emoties, standpunten en overtuigingen ontladen. Daarna wordt de nieuwe setting verankerd, herstructureren noemen we dat. Dat kun je vergelijken met het defragmenteren van een harde schijf op je computer. Doordat er zoveel overtollige informatie is verwijderd, mogen alle stukjes in jou opnieuw op zijn plek vallen en op zijn plek blijven. De oude situatie hoeft dan nooit meer terug te komen. Dat betekent dat alles wat je loslaat en opruimt, ruimte maakt voor nieuwe ervaringen. Het maakt plaats voor positieve ervaringen en overtuigingen. Hoeveel moois kun jij jezelf gunnen? Hoeveel moois mag jij nog gaan ontvangen?

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen. Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

KLIK HIER OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

Wat kost een Access Bars sessie?

Een Access Bars sessie voor kinderen en tieners kost € 50.

Voor volwassenen kost een Access Bars sessie € 60.

De sessie voor je kind zal minimaal een half uur en maximaal een uur in beslag nemen. Dat is afhankelijk van de leeftijd en het vermogen van je kind om zich over te geven aan de eigen rust en stilte. Indien nodig bouwen we dat op; de kosten van de sessie passen we daarop aan.

Pinnen heeft onze voorkeur. Contant betalen kan ook, maar alleen gepast.

NU EEN AFSPRAAK MAKEN

Wie zijn wij?

Conchita van Dijk & Diane Govers

Wij zijn Conchita van Dijk & Diane Govers.

Onze missie om ouders en kinderen de weg te wijzen naar een opvoeding gebaseerd op plezier, gemak en ontspanning. Moeders vormen daarin een belangrijke schakel. Zij leven kinderen hun leven voor, kinderen doen dit vanzelfsprekend na. Moeders die ontspannen zijn en goed voor zichzelf zorgen, creëeren ruimte in zichzelf om hun kind werkelijk te kunnen zien. Opvoeden = samen opgroeien.

Sinds juli 2014 werken wij samen met ouders en kinderen aan geluk, ontspanning en rust in het gezin.

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP VOOR EEN AFSPRAAK

Praktijkgegevens

OnlineOpvoedCafé
Metrumhof 11, Rosmalen

(Let op!! De routeplanner stopt vaak een straat te vroeg. Onze straat is een doodlopend hofje met een geel speeltuintje en een rode glijbaan. Download eventueel onze routebeschrijving.)

Afspraak maken

06 – 24 68 65 80

Bel ons gerust voor meer informatie of een afspraak. Of laat hieronder een berichtje voor ons achter, dan nemen wij per omgaande contact met je op.

Afspraken zijn mogelijk op de volgende tijdstippen:

  • Maandag: 13.00 – 15.00 uur
  • Dinsdag: 9.00 – 11.00 – 13.00 – 15.00 – 17.00 – 19.00 uur
  • Woensdag: 9.00 – 11.00 – 13.00 – 15.00 uur
  • Donderdag 9.00 – 11.00 – 13.00 – 15.00 – 17.00 – 19.00 uur
  • Vrijdag 9.00 – 11.00 – 13.00 uur
  • Zaterdag 10.00 – 12.00 – 14.00 uur

[contact-form-7 id=”920″ title=”Neem contact met mij op_rust”]