Valentijnsactie 2018

Valentijnsdag, een bijzondere dag voor jou, je partner èn je gezin

Direct bestellen in de webshop >>

Komende woensdag is het Valentijnsdag, de dag om eens even stil te staan bij de mensen van wie je houdt. Van wie houd jij? En hoe laat je dat weten aan de ander? Wat ga jij aan je dierbaren vertellen, hoe ga jij hen laten weten dat je aan ze denkt en van ze houdt. Hoeveel moeite ga jij nemen om bij je dierbaren echt even een punt te maken. Echt even stil te staan, het moment te pakken en de ander laten voelen wat er leeft in jouw hart.

Het gaat niet om het bloemetje dat je op de valreep nog even koopt. Het gaat om de intentie die je neerzet, met je tijd, met je energie, met je aandacht, met jouw liefde. Datgene wat ons daar vaak van weerhoudt, is tijd. Tijd om te ontspannen, tijd om samen te zijn, maar zeker ook tijd voor jezelf. In een gezin met (jonge) kinderen is tijd van onschatbare waarde. Juist de tijd voor jezelf en de tijd voor elkaar schiet er gemakkelijk bij in en het vraagt actief moeite doen om ook leuke dingen met elkaar te blijven doen.

Erkenning van de inzet die het vraagt om als ouder betrokken te zijn, is een diepe erkenning die je je partner kunt geven. Een prachtig gebaar om elkaar met Valentijnsdag te laten zien en te laten voelen dat je je daar bewust van bent en elkaar dankbaar bent voor de moeite die jullie beiden steken in het gezin.

GRATIS workshop: ‘Open je hart’

Boek jij een Access Bars sessie (€ 60) vòòr donderdag 15 februari a.s., dan ontvang je als Valentijnskado GRATIS de online workshop ‘Open je hart, stralend je leven vormgeven’. Jouw voordeel is € 12,99.

De online workshop ‘Open je hart’ bestaat uit drie onderdelen die elkaar versterken: een meditatie, een teken- en een schrijfoefening. Je kunt deze training zo vaak volgen als je zelf wilt. Je krijgt blijvend toegang tot een speciale pagina waar de training zich bevindt en je kunt deze training zelf volgen, maar ook met je partner en zelfs met je kinderen. Gun jezelf, gun elkaar en gun je kinderen de uitnodiging om je hart open te stellen en volop de liefde te laten stromen in jullie gezin.

 

GRATIS kinderworkshop: ‘Ankertje voor zelfvertrouwen’

Boek je zowel voor je partner als voor jezelf een sessie (€ 120 euro), dan ontvang je naast de Open je hart-training, ook nog eens de online kinderworkshop ‘Ankertje voor zelfvertrouwen’ t.w.v. € 12,50 helemaal gratis. Jouw voordeel is € 25,49.

Het ‘Ankertje voor Zelfvertrouwen’ helpt je kind(eren) om zelfvertrouwen op te bouwen en te verankeren aan de eigen voornaam. Het creëert een makkelijk bruggetje waarmee je kind op ieder moment dat het daar behoefte aan heeft, zich weer met vertrouwen kan verankeren.

Wat kan Access Bars je brengen?

Met Access Bars geef ik je rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam. Dat brengt weer rust en balans in jouw gezin. Tijdens een behandeling kan je lichaam grote hoeveelheden stress en spanning loslaten. Dat geeft jou en je partner de ruimte om er weer echt te kunnen zijn voor jullie gezin. Je korte lontje kan weer herstellen. Je bouwt weer incasseringsvermogen op, zodat je de dagelijkse hektiek van het gezinsleven makkelijker aan kunt en je niet je geduld of je goede humeur hoeft te verliezen.

Wil je weten hoe Access Bars werkt? Lees dan hier verder.

 

Verras jezelf of je lief op Valentijnsdag

Natuurlijk zorgen we ervoor dat je komende woensdag uit letterlijk kunt pakken met dit feestelijke cadeau. Betaal jij je sessie(s) alvast hier in onze webshop? Dan sturen we je per post, ingepakt en wel, een cadeaukaart voor de Access Bars sessie èn de online training(en). De training komt in de vorm van een DVD-doos met daarin geen DVD (het is immers een online training), maar wel een cadeaukaart met de link naar de webpagina en het wachtwoord, waarmee je deze pagina direct kunt bezoeken.

Wil jij op de cadeaukaart ook de datum vermeld hebben van de sessie? Bel dan meteen even om een afspraak met ons te maken. In verband met deze actie zijn wij zondag, maandag en dinsdag te bereiken tot 21.00 uur. Ons telefoonnummer: 06 – 24 68 65 80. Je bent van harte welkom!