GRATIS lezing: Rust in het koppie van je drukke kind

Herken je dit?

Dat je kind steeds maar weer druk en aanwezig is. Dat het niet aan tafel kan blijven tot iedereen klaar is met eten. Dat het ook in de klas niet rustig op een stoel kan zitten en altijd maar zit te friemelen, te tikken of te rommelen. Dat het zich niet kan concentreren. Dat het andere kinderen in de klas afleidt en van het werk afhoudt.

Dat je daar als ouder commentaar op krijgt van de leerkracht. Dat er gesuggereerd wordt dat je je kind moet laten testen. Dat je kind weleens ADD of ADHD zou kunnen hebben. Dat het je aangeraden wordt om je kind medicatie als Ritalin of Concerta te laten slikken of dat je kind dat wellicht al doet. Dat dat ten koste gaat van de eetlust van je kind. Dat je kind ’s avonds maar niet af kan schakelen. Dat naar bed gaan en gaan slapen problemen geeft. Dat je doet wat je kunt, maar dat je er zelf als ouder soms ook even horendol van wordt en het soms echt even niet meer weet.

DIRECT INSCHRIJVEN

Wil jij meer inzicht krijgen in je kind?

Schrijf je dan nu in voor onze online lezing over druk gedrag. Gegarandeerd dat jij na vanavond anders naar je kind en naar het gedrag van je kind gaat kijken. En je weet het, als je anders kijkt, dan ga je ook vanzelf anders opvoeden.

JA, IK DOE MEE!

Hoe werkt zo’n online lezing?

Heel simpel. Wanneer je je inschrijft, dan ontvang je van een bevestigingsmail met daarin een link. Op jouw gekozen datum ga je achter je pc of je laptop zitten, of je kijkt met je tablet of mobiel. Ga lekker zitten met een potje thee of een kop koppie, zet je telefoon uit en zorg voor iets om te schrijven. Je klikt dan op de link (de rode knop in de mail die je krijgt) en de verbinding komt tot stand. Is dit voor het eerst dat je een online training volgt? Dan kost het soms wat extra tijd voor alles klaar staat. Vijf minuutjes eerder achter je pc gaan zitten, kan dan handig zijn.

Verder hoef je niets te kunnen, te doen of te weten. Je kunt mij wel zien en horen tijdens dit webinar, tijdens deze online lezing, maar ik kan jou niet zien of horen.

IK SCHRIJF ME IN

Wat kost zo’n online lezing?

Helemaal niets. Alleen ongeveer een uurtje van je tijd.

INSCHRIJVEN KAN HIER

Wie zijn wij?

Conchita van Dijk & Diane Govers

Wij zijn Conchita van Dijk & Diane Govers.

Tijdens deze lezing zal Conchita het woord doen en Diane zal achter de schermen aanwezig zijn om alles technisch goed te laten verlopen.

Onze missie om ouders en kinderen de weg te wijzen naar een opvoeding gebaseerd op plezier, gemak en ontspanning. Moeders vormen daarin een belangrijke schakel. Zij leven kinderen hun leven voor, kinderen doen dit vanzelfsprekend na. Moeders die ontspannen zijn en goed voor zichzelf zorgen, creëeren ruimte in zichzelf om hun kind werkelijk te kunnen zien. Opvoeden = samen opgroeien.

Sinds juli 2014 werken wij samen met ouders en kinderen aan geluk, ontspanning en rust in het gezin.

JA, IK DOE MEE

Praktijkgegevens

onlineopvoedcafe.nl
mail@inspirerendopvoeden.nl